04

REFERENSER

Referens

Rolands.jpg

Roland Spjuth
Teologi doktor,

Koordinator för SALT-Skandinavien.

RoineSwensson.jpg

Roine Swensson
Pastor och Församlingsinspiratör i Pingströrelsen

Kommentar

Jag har följt Carlos Villablanca sedan han var min student vid SALT, Malmö åren 1998-2000. Redan då utmärkte han sig genom sin starka målmedvetenhet och helhjärtade engagemang. Sedan dess har han breddat sina erfarenheter mycket genom studier vid en av världens bästa teologiska skolor - Fuller, USA - samt genom arbete som pastor, ungdomspastor och församlingsplanterar bland såväl latinamerikaner, amerikaner som svenskar.

Vi har även använt Carlos som en uppskattad föreläsare vid några tillfällen på SALT-Malmö.Genom sin breda erfarenhet i flera kulturella sammanhang och flera års studier besitter Carlos kunskap som är betydelsefull för många.

På grund av detta är lifelongleadership ett utmärkt redskap för all kristenhet både i Sverige och i Europa.

I en tid av stora påfrestningar i tjänsten som andlig ledare, och då behovet av mentorsskap och stöd är större än någonsin, är LIFELONG LEADERSHIP en välkommen hjälp.

Denna ledarskapsundervisning är djupt förankrad i Bibelns värderingar och har en tydlig relevans i vårt församlingsliv och samhälle idag. Jag har lärt känna Carlos Villablanca som en andlig ledare med integritet, ödmjukhet och tydlighet. Med andlig och intellektuell skärpa delar han med sig av värdefulla insikter, som kan hjälpa oss till uthållighet i vår tjänst för Herren.

Maria & David Sirviö
Pastorspar i Wesley kyrkan i Malmö

 

Hamleth.jpg

Ulrika och Hamleth Terrones
har grundat "Centro Familiar Cristiano" de North Hollywood, Los Angeles CA.

Efter att i flera år följt Carlos i hans tjänst så känns detta arbete kring "lifelongleadership" oerhört spännande. Alla hör vi om pastorer och ledare som i sin tjänst slänger in handduken och man undrar om detta är vägen för oss alla. Men jag vill tro på en livslång tjänst, där Gud får bli ett med våra liv.

Lifelong leadership har en viktig uppgift i att väcka frågor och att stödja kristna ledare i sin tjänst, för att den ska hålla livet ut.

Det är för mig en stor glädje att rekommendera min vän och kollega Carlos Villablanca och hans familj. Från och med första dagen efter hans omvändelse i kyrkan där jag var pastor i Malmö, har han visat en genuin och tydlig kallelse.

Carlos har under alla dessa åren tjänat Gud på ett mycket troget sätt inte bara i Sverige utan även i flera länder runt om i Europa och nu dom sista åren här i USA. Under den här tiden har han inte bara blivit berikat från Gud i sitt ledarskap utan även i sina akademiska studier här på Fuller i USA. Under sina studier på Fuller har Carlos haft förmånen att studera med en av de mest förnäma professorer i ledarskap, Dr. Robert Clinton.

Utan tvekan så kommer både Carlos kunskap och erfarenhet att bli en inspirationskälla för alla dom som tar vara på det fina arbetet som Gud har lagt i hans hjärta med Lifelongleadership.